Наталія Голодюк: «Попри не зовсім втішні прогнози на поточний рік,все ж тішуся здобутками попереднього 2014 року»

Наталія Голодюк: «Попри не зовсім втішні прогнози на поточний рік,все ж тішуся здобутками попереднього 2014 року»

13.02.15 11:19 0 665
2015 рік є завершальним для депутатів цієї каденції. І якось мимоволі хочеться уже підвести попередні підсумки діяльності за минулі 4 роки. 2015 рік не буде легким у плані реалізації міського бюджету, скоріше він буде роком виживання, але аж ніяк не розвитку. Та, попри не зовсім втішні прогнози на поточний рік, все ж тішуся здобутками попереднього 2014 року.

Неодноразово за допомогою депутатських звернень та запитів на сесії мною піднімалося питання жахливого стану дитячо-спортивного клубу «Сучасник» за адресою Галицька 132.

І нарешті у минулому році таки вдалося у бюджеті передбачити кошти на проведення капітального ремонту цього приміщення.

Відмічу, що це єдиний центр для дозвілля дітей у мікрорайоні Пасічна. Особисто бачила з яким завзяттям туди приходили у вільний час хлопчаки та дівчатка аби пограти теніс чи навчитися бісероплетінню. Адже педагог-організатор клубу Бережанська Марія Дмитрівна є чудовим наставником та порадником для дітей. Загалом злагоджена та дружня атмосфера як під час святкових дійств, так і в будні дні панує у клубі. Єдине, від чого було якось не по собі - жахливий стан самого приміщення: місцями на стінах цвіль, в коридорі мережі та труби відкриті для доступу, через руйнівний стан стіни в одній із кімнат сирість з підвалу потрапляла у клуб.

Невже таких умов варті діти?

Незважаючи на те, що у мікрорайоні Пасічна потребують ремонту як численні міжбудинкові проїзди, так і житловий фонд, все ж у 2014 році пріоритетом для мене стало фінансування саме клубу «Сучасник».

Дякую депутатам, котрі нарешті звернули увагу на дану проблему, і зокрема голові депутатської комісії з питань духовного відродження, науки, освіти, культури, молодіжної політики та спорту Оксані Савчук що перейнялася цим питанням. Звісно, виділених коштів не вистачило аби привести до ладу все приміщення, однак зроблено вже багато. Так, зокрема, повністю «зашито» одну із стін у ігровій кімнаті, поміняно підлогу, здійснено побілку, поставлено новий ламінат. Коридор та кімната педагога, котрі потребували найбільшої уваги також не залишилися без ремонту. Тепер там крім ремонту буде і енергозберігаюче освітлення. Вхід клуб обладнали дашком.

Ще в одній, найбільшій кімнаті, ремонтні роботи знаходяться на завершальній стадії: влаштовується додатковий вхід у клуб та здійснюється побілка. Через зростання чисельності населення у мікрорайоні Пасічна даний клуб у майбутньому використовуватиметься під приміщення для виборчої дільниці. Тому, власне, роботи по влаштуванню додаткового входу у клуб та побілка найбільшої кімнати були також першочерговими.

Принагідно хотілося подякувати також і депутатам від мікрорайону Пасічна Романові Харуку та Ростиславу Кукурудзу, що не були осторонь даної проблеми і долучилися коштами з депутатського фонду на закінчення ремонту.

Педагог-організатор щодня тішиться великій кількості дітвори, котрі приходять сюди тепер із задоволенням. А особисто у мене відчуття радості за дітей.

Наталія Голодюк,

депутат Івано-Франківської міської ради,

фракція ВО "Свобода"

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ