У Львівській області рятувальники провели лекцію з питань цивільного захисту із незрячими дітками

У Львівській області рятувальники провели лекцію з питань цивільного захисту із незрячими дітками

13.02.15 09:20 0 655
Фахівці відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Львівській області провели навчальний урок із незрячими дітками, що навчаються та проживають у школі-інтернаті №100 м. Львова.

Учням роз’яснили як себе безпечно поводити в умовах небезпечної ситуації. Зокрема, надзвичайники детально обговорили із дітлахами правила поведінки під час пожежі та причини її виникнення. Враховуючи сучасну політичну ситуацію у країні та новини, які висвітлюють у ЗМІ, учнів цікавило як себе поводити не лише під час пожеж у побуті, а й у школі чи на великих підприємствах. У спільному діалозі рятувальники та школярі разом обговорили небезпеки, які можуть виникнути від пожеж.

Актуальними залишаються питання цивільного захисту населення. Так, рятувальники навчали дітей правилам поведінки під час звучання сигналів оповіщення, при виявленні підозрілих чи вибухонебезпечних предметів, отриманні анонімного повідомлення про замінування чи потраплянні у зону ведення бойових дій. Учні та вчителі уважно вислухали всі поради, разом пригадали шляхи евакуації із школи та місця розміщення вогнегасників. Таку інформацію повинен знати і пам’ятати кожен учень, аби, у випадку біди, швидко та без паніки покинути приміщення навчального закладу.

На завершення бесіди рятувальники увімкнули учням навчальні фільми та роздали листівки-інструкції з правилами безпечної поведінки в умовах надзвичайної ситуації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міська влада,школярі та ...
Наступна новина: Втручання тернопільських ...

КОМЕНТАРІ