У Львівській області у Стрию правоохоронці спільно з активістами "Самооборони" викрили ретельно законспірований гральний заклад

У Львівській області у Стрию правоохоронці спільно з активістами "Самооборони" викрили ретельно законспірований гральний заклад

13.02.15 16:05 0 884
Підпільний ігровий зал, роботу якого спробували відновити організатори, розташовувався неподалік залізничного вокзалу станції „Стрий”, діяв із посиленими заходами конспірації, вхід до закладу стороннім особам було повністю обмежено.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області у місті Стрию припинили діяльність грального закладу, який працював у закритому режимі.

Проведеними оперативно-слідчими заходами правоохоронці встановили, що організатори грального бізнесу спробували відновити діяльність ігрового залу, який розташовувався неподалік залізничного вокзалу. При цьому, ділками тіньового бізнесу до закладу було повністю обмежено вхід для будь-яких випадкових гравців.

Разом із працівниками міліції, до викриття діяльності ігрового залу долучились представники місцевого осередку ГО «Самооборона».

11 лютого, під час проведення санкціонованого обшуку вилучено п'ять комп'ютерних системних блоків, за допомогою яких надавалися послуги з доступу до азартних ігор, платіжний термінал, ноутбук, чорнові записи та іншу документацію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання

Наразі оперативники в черговий раз попереджають про кримінальну відповідальність ділків, які зробили для себе хибне припущення про послаблення пильності правоохоронців у цій сфері.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ