У Львівській області у Стрию дільничні інспектори міліції проводять зустрічі з населенням

У Львівській області у Стрию дільничні інспектори міліції проводять зустрічі з населенням

13.02.15 12:27 0 682
З метою налагодження системного діалогу та ефективної взаємодії Стрийського міського відділу міліції з громадськістю, що є одним з основних завдань Громадської ради, яка діє при органі внутрішніх справ, у місті Стрию проведено зустрічі членів Громадської ради та дільничних інспекторів міліції з місцевими мешканцями.

Так, про свою діяльність прозвітували дільничні інспектори міліції, які обслуговують вулиці, що за територіальністю входять до комунальних підприємств «Надія» та «Світанок».

Під час зустрічі, що відбулася 3 лютого в приміщенні комунального підприємства «Надія», звітували перед громадськістю начальник сектору дільничних інспекторів Стрийського міського відділу майор міліції Роман Вовк, старший дільничний інспектор майор міліції Сергій Гайовський та дільничний інспектор лейтенант міліції Роман Сомик.

10 лютого про основні результати роботи за 2014 рік доповідали старший дільничний інспектор старший лейтенант міліції Віктор Загорбенський та дільничний інспектор старший лейтенант міліції Сергій Андріяшин. Ця зустріч правоохоронців з членами Громадської ради, місцевими активістами, депутатами та мешканцями відбулася у приміщенні Народного дому м. Стрия.

Розпочинаючи ці зустрічі, голова Громадської ради Ігор Брик доводив присутнім результати анонімного опитування, що проводилося членами ради серед місцевих мешканців. Анкетування проводилося з метою вивчення проблем, які найбільше турбують стриян, а також – як вони оцінюють роботу дільничних інспекторів міліції.

За результатами анкетування, до таких болючих питань, як на території КП «Надія», так і - КП «Світанок», належать проблеми боротьби з алкоголізмом та наркоманією, далі - крадіжки, недоброзичливі відносини з сусідами, недотримання тиші у вечірній час та ін..

Після виступу працівників міліції присутні на зустрічі громадські активісти, місцеві мешканці мали змогу поставити свої запитання дільничним інспекторам міліції та висловити свої побажання, а також зауваження до їхньої роботи.

Володимир Лоїш, депутат Стрийської міської ради, який був присутній на зустрічі, що проводилася 10 лютого, зазначив, що тільки спільними зусиллями громадськості та міліції можна досягти результатів в подоланні злочинності, а також змінити життя у місті на краще. Він побажав усім присутнім не зупинятися на цьому шляху, незважаючи на перешкоди.

Як планується, у вівторок, 17 лютого, відбудеться зустріч з мешканцями, які проживають на території обслуговування комунального підприємства «Мрія». Надалі, щовівторка, згідно графіку будуть проводитися зустрічі з мешканцями сіл Стрийського району.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Збираючись на ...
Наступна новина: У Житомирі розпочав свою ...

КОМЕНТАРІ