Рівненщина: рятувальники спільно з освітянами започаткували роботу дитячого гуртка «Юний рятувальник - захисник»

Рівненщина: рятувальники спільно з освітянами започаткували роботу дитячого гуртка «Юний рятувальник - захисник»

13.02.15 14:34 0 779
З метою формування культури безпечної життєдіяльності, популяризації серед дітей та молоді здорового способу життя, сприяння військово-патріотичному вихованню молоді та пропаганди професії рятувальника, за ініціативи Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС області в Рівненському міському Палаці дітей та молоді створено гурток «Юний рятувальник - захисник». За підтримки даного проекту керівництвом Управління освіти Рівненського міськвиконкому вдалося оперативно розповсюдити інформацію про функціонування гуртка серед навчальних закладів та набрати необхідний склад команди – 12 дітей.

Саме з першими вихованцями гуртка 11 лютого в Навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області рятувальники провели лекційне заняття з історії становлення Держслужби України з НС, ознайомили їх із завданнями, функціями, структурою та діяльністю Головного управління ДСНС в області.

Крім того, офіцери Служби порятунку провели зі школярами бесіду щодо дій в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, правилам дотримання заходів безпеки при виявленні незнайомих підозрілих предметів, які можуть містити вибухівку. А для закріплення матеріалу рятувальники показали учням навчальні фільми, роздали агітаційні плакати та відповіли на запитання, що виникали.

Насамкінець заходу серед вихованців гуртка співробітники Держслужби з НС провели опитування, під час якого діти змогли підтвердити набуті знання.

Рівненське міськрайонне управління

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ