Рівненщина: рятувальники в складі «Мобільного консультативного пункту соціальної роботи» навчають громадян правилам безпеки життєдіяльності

Рівненщина: рятувальники в складі «Мобільного консультативного пункту соціальної роботи» навчають громадян правилам безпеки життєдіяльності

13.02.15 11:57 0 659
11 лютого рятувальники спільно з працівниками обласного територіального центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у складі постійно діючого спеціалізованого формування «Мобільний консультативний пункт соціальної роботи» зустрілися з учнями Острозької школи-інтернату І-ІІ ступенів.

Співробітники Держслужби з НС і соцпрацівники роз’яснили дітям правила пожежної безпеки і безпеки життєдіяльності у зимовий період та порядок дій у разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події. Також школярів навчили заходам безпеки на льоду, при виявленні вибухонебезпечних предметів і під час експлуатації пічного опалення та нагрівальних електроприладів. Для кращого засвоєння отриманих знань рятувальники продемонстрували учням повчальні мультфільми та роздали застережливі листівки із правилами безпечної життєдіяльності.

Після цього група «Мобільного консультативного пункту соціальної роботи» відвідала багатодітні сім’ї у селах Країв та Ожинин Острозького району. З батьками та дітьми було проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті та роздано наглядну протипожежну агітацію.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на ...
Наступна новина: На Вінничині під час пожежі ...

КОМЕНТАРІ