Тернопільська область: 11 лютого виникли чотири пожежі

Тернопільська область: 11 лютого виникли чотири пожежі

13.02.15 08:47 0 711
О 14:14 виникла пожежа у кімнаті приватного житлового будинку в селі Золота Слобода Козівського району. Вогнем знищено побутову електротехніку, речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття та покрівлю на площі 40 м.кв. Ймовірно до пожежі призвело коротке замикання електромережі, завдані збитки становлять 70 тисяч гривень. Пожежу ліквідували вогнеборці 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Під час гасіння ними врятовано дві господарські будівлі та матеріальних цінностей на суму близько 120 тисяч гривень.

О 22:14 виникла пожежа приватного житлового у місті Теребовля на вулиці Довбуша, 29. Вогнем знищено перекриття та покрівлю на площі 80 м.кв, пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12 державної пожежно-рятувальної частини Управління. Під час проведення розвідки вогнеборці виявили, врятували та передали працівникам швидкої допомоги 37-річного власника будинку, з діагнозом «Гостре отруєння чадним газом». Під час гасіння пожежі врятовано житловий будинок, всього матеріальних цінностей на суму близько 100 тисяч гривень.

Також 11 лютого до оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС двічі надходили повідомлення про пожежі вхідних дверей житлових квартир у Тернополі: о 16:00 – на вулиці Йосипа Сліпого, 1, а о 18:00 – на вулиці Коперніка, 9. Загорання ліквідували місцеві мешканці. Ймовірно, обидві пожежі викликані підпалами. В обох випадках було пошкоджене дверне полотно. Сума збитків встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 13.02 – до Львова на ...
Наступна новина: На Вінничині у ...

КОМЕНТАРІ