Міліціонери провели спільну нараду із керівниками недержавних охоронних підприємств Чернівецької області

Міліціонери провели спільну нараду із керівниками недержавних охоронних підприємств Чернівецької області

14.02.15 12:10 0 788
У Відділі Державної служби охорони при УМВС України в Чернівецькій області відбулася спільна нарада із взаємодії органів внутрішніх справ з охоронними підприємствами, їх об'єднаннями та службами безпеки суб'єктів господарювання.

У засіданні взяли участь начальник управління міліції громадської безпеки УМВС в Чернівецькій області Святослав Кішлар, начальник Відділу Державної служби охорони при УМВС в Чернівецькій області Сергій Чеботар, інспектор сектору дозвільної системи та ліцензування державного охоронного нагляду Сергій Боднарчук, керівники недержавних охоронних структур та служб безпеки.

На нараду було винесено питання про взаємне інформування нарядів УМВС, ДСО та недержавних охоронних структур, взаємодія при реагуванні на випадки спрацювання сигналізації, а також участь працівників охоронних підприємств у спільних із міліцією патрулюваннях з охорони громадського порядку та протидії злочинності спільно.

За результатами роботи наради попередньо було прийнято кілька рішень:

1) проведення спільного патрулювання з охорони громадського порядку та протидії злочинності;

2) взаємодія нарядів при обслуговуванні спрацювань тривожної та охоронної сигналізації ВДСО та НОП;

3) надання координат встановлення засобів відео спостереження (що в свою чергу дозволить збільшити "відеокарту" м. Чернівці);

4) прийняття участі у відборі кандидатів на роботу у недержавні охоронні підприємства;

5) створення рівних конкурентних умов та протидію недобросовісній конкуренції у сфері надання охоронних послуг для всіх учасників ринку, тощо.

Крім того, працівники недержавних охоронних підприємств, яких залучатимуть до спільного патрулювання з охорони громадського порядку братимуть участь у проведенні інструктажів у батальйоні патрульної служби при УМВС. Також передбачене взаємне інформування між черговими частинами міліції та недержавних охоронних підприємств про скоєння вуличних правопорушень, розшук викраденого автотранспорту, осіб, які скоїли правопорушення, а також спільне реагування на спрацювання засобів охоронно-пожежної сигналізації. З метою налагодження цієї роботи всім керівникам підприємств було роздано контактні дані усіх територіальних райвідділів міліції.

На наступну нараду заплановано запросити заступників начальників територіальних органів внутрішніх справ, аби обговорити проблемні питання та удосконалити напрацьований алгоритм взаємодії правоохоронців з охоронними підприємствами.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

(за матеріалами ВДСО при УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За перший місяць нового ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ