Буковинська автоінспекція запрошує молодь до творчості на тему безпеки дорожнього руху

Буковинська автоінспекція запрошує молодь до творчості на тему безпеки дорожнього руху

14.02.15 08:05 0 724
В УДАІ УМВС України в Чернівецькій області розроблено організаційні заходи з участі юних буковинців у Всеукраїнському дитячому творчому конкурсі «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху».

Відповідні доручення щодо взаємодії з навчальними закладами отримали керівники підрозділів ДАІ у Чернівцях та районах області.

Мета масового профілактичного заходу — попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, широке залучення дітей до вивчення та дотримання правил дорожнього руху.

Конкурс, ініційований Департаментом Державтоінспекції МВС, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту, триватиме з 23 лютого по 24 березня 2015 року трьох категоріях дітей від 5 до 17 років.

Як зазначається в Положенні про конкурс, роботи виконуються довільною технікою (малюнок, живопис, композиція, фотографія) і мають відображати тематику, пов'язану з безпекою поведінки на дорогах, вулицях та в транспорті.

Малюнки та фотороботи передаються школами до районних підрозділів ДАІ, які направляють їх до УДАІ області, звідки кращі роботи надсилаються до ДДАІ МВС України.

Термін прийому конкурсних робіт до УДАІ УМВС України в Чернівецькій області — до 23-го березня 2015 року.

До уваги братимуться актуальність та повнота розкриття теми, творчий підхід до її висвітлення, техніка виконання робіт.

Учасники, які посядуть у Всеукраїнському конкурсі перше, друге, третє призові місця в трьох вікових категоріях, отримують нагороди. Додатково передбачаються заохочувальні призи від організаторів конкурсу.

Церемонія нагородження переможців та виставка конкурсних робіт відбудеться в м. Києві.

Прес-служба УДАІ УМВС

України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Збираючись на ...
Наступна новина: На Вінниччині продовжують ...

КОМЕНТАРІ