В Чернівецькій області у Вижниці романтичне побачення закінчилося крадіжкою

В Чернівецькій області у Вижниці романтичне побачення закінчилося крадіжкою

14.02.15 11:00 0 653
До міліціонерів звернулась 24-річна мешканка Івано-Франківської області. Дівчина повідомила, що з ресторану, в котрому вона відпочивала, викрали її куртку, у якій знаходились мобільний телефон та 200 доларів США.

Дільничні інспектори міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів. Зокрема, детально опитали заявницю, обслуговуючий персонал та відвідувачів ресторану. У результаті проведених заходів міліціонери встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний мешканець села Іспас. Хлопець зізнався у скоєному злочині та пояснив, що крадене майно планував продати, а отримані кошти від продажу витратити на власні потреби.

Як виявилося, зловмисник був знайомий із потерпілою. Хлопець запросив її до одного із ресторанів міста. Добре відпочивши та випивши не один келих спиртного, дівчина відійшла на кілька хвилин по власним потребам, а зловмисник в цей час поцупив її куртку та втік.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові у Дрогобичі ...

КОМЕНТАРІ