На Вінничині мобілізованих бійців з Погребищенського району відправили на навчання (+фото)

На Вінничині мобілізованих бійців з Погребищенського району відправили на навчання (+фото)

14.02.15 15:39 0 724
В рамках проведення четвертої хвилі часткової мобілізації 12 лютого 2015 року відбулася чергова відправка військовозобов'язаних мешканців Погребищенського району до навчальних збірних пунктів Збройних Сил України.

Підтримати призваних за мобілізацією земляків окрім керівництва району, міста, голів територіальних громад, батьків та родичів зійшлися активна громадськість району, патріотично налаштована молодь, представники Спілки Активних Погребищан.

У своєму виступі заступник голови райдержадміністрації П. Шафранський подякував майбутнім бійцям за проявлену громадянську позицію і повідомив, що мобілізовані пройдуть військову підготовку в одному із навчальних центрів Рівненської області та при потребі, будуть здійсненні в АТО. Петро Петрович висловив надію, що результати зустрічі у «Нормандському форматі» сприятимуть найшвидшому врегулюванні ситуації на Сході країни та сприятимуть припиненню військових дій.

Він також зазначив, що близько 100 вихідців Погребищенського району з честю виконують свій громадянський обов'язок в зоні АТО і з ними підтримують зв'язок ряд волонтерських організацій та доставляють необхідні речі, продукти харчування тощо.

В цілому хід проведення мобілізації в районі відбувається організовано, адже кожен його житель розуміє ту небезпеку, яка загрожує незалежності та територіальній цілісності нашої держави.

Відділ з питань внутрішньої політики та зв'язків із ЗМІ і

громадськістю апарату Погребищенської районної державної адміністрації

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатські ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ