На Вінниччині продовжують працювати над вдосконаленням Стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року (+фото)

На Вінниччині продовжують працювати над вдосконаленням Стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року (+фото)

14.02.15 08:06 0 642
Чергове, вже друге засідання робочої групи з приведення Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2020 року у відповідність із Державною стратегією регіонального розвитку на період до 2020 року відбулось в облдержадміністрації 12 лютого.

Метою засідання був розгляд пропозицій до SWOT – аналізу з урахуванням викликів сьогодення та SWOT-матриці порівняльних переваг, викликів та ризиків Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2020 року.

Директор департаменту регіонального економічного розвитку ОДА Олександр Якубик, який головував на засіданні, відзначив високу активність членів робочої групи у наданні пропозицій та доповнень до спільного документа.

«Ми старались максимально врахувати усі зауваження, однак присутні тут добре розуміють – це лише перший крок, підґрунтя для подальшої успішної роботи»,- зауважив він.

Учасники засідання взяли участь у обговоренні SWOT – аналізу та SWOT-матриці Стратегії і вирішили працювати далі за планом та відповідно до методології.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 14 лютого – День жалоби в ...
Наступна новина: У Львові заснували ...

КОМЕНТАРІ