Вінницькі правоохоронці здали кров аби врятувати життя дитини

Вінницькі правоохоронці здали кров аби врятувати життя дитини

14.02.15 13:26 0 621
Вінницькі працівники міліції відгукнулись на трагедію багатодітної сім'ї та здали кров для порятунку 6-річного Дениса Проценка, який хворіє на лейкоз.

За словами начальника управління кадрового забезпечення УМВС Інни Стаховської, вінницькі міліціонери завжди готові прийти на допомогу, особливо, коли йдеться про порятунок життя людини. десять працівників обласного управління та сім бійців спецпідрозділу «Ягуар» відгукнулися на прохання представників громадськості терміново допомогти маленькому вінничанину, який бореться за життя в обласній дитячій лікарні.

Як пояснив завідуючий відділом Вінницької обласної станції переливання крові Сергій Придатченко, лейкоз – дуже важка хвороба, лікування якої, крім ліків, потребує клітин крові людини, які не замінять ніякі хімічні препарати.

- У даному випадку тільки частинка життя донора може допомогти дитині вижити. Цю надію маленькому хлопчику дають працівники міліції, які своїм вчинком рятують йому життя. Так сталось, що дуже важко підібрати кров для цієї дитини – вчора було обстежено кров 12 чоловік та жоден донор не підійшов.

За результатами сьогоднішнього обстеження, кров одного із працівників міліції, що прийшли на допомогу маленькому Денису, підходить для виготовлення необхідного препарату.

Інспектор штабу УМВС Тетяна Овсюк, яка одразу відгукнулась на прохання сімї врятувати дитину, розповідає, що буде щасливою, якщо зможе врятувати життя хлопчику. Адже, як мати, вона розуміє, що немає нічого важливіше за життя дитини.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ