На Вінниччині 127 жителів довірили своє майно та спокій Державній службі охорони

На Вінниччині 127 жителів довірили своє майно та спокій Державній службі охорони

14.02.15 16:44 0 694
3авершилась всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону 2015», яка проводилась Управлінням Державної служби охорони при УМВС України у Вінницькій області.

Акції такого формату проводяться щорічно та заощаджують немалі кошти для громадян, які бажають довірити своє майно надійній охороні. Непроста ситуація в країні та зростання крадіжок і грабежів, пов'язаних з проникненням в житлові приміщення посприяли початку акції. Акція тому і соціальна, що дозволяє економити пересічному громадянину.

Практика показує, що громадяни, які скористались послугами в період акції не полишають співпрацю на роки. Працівниками УДСО була проведена робота стосовно ознайомлення населення зі спектором послуг Державної служби охорони. Громадян в розмові цікавило багато моментів: вартість підключення, обладнання, час прибуття на спрацювання, адже спокій і стабільність для багатьох приорітетні поняття, особливо якщо мова йде про наші домівки. Тому щодня надходило багато дзвінків і в результаті проведеної роботи 127 квартир підключено до пульту централізованої охорони.

Найпростіший та найдієвіший захист – поставити квартиру на пультову охорону Державної служби охорони.

Кожен громадянин має змогу отримати додаткову інформацію або замовити послуги Державної служби охорони, звернувшись безпосередньо до територіального підрозділу ДСО або зателефонувавши за цілодобовими номерами 0 800 502 220, 0 800 211 000. Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. У місті Вінниця звертайтесь за адресою: пров. Залізничний, 6, тел: (0432) 27-54-18 та (067) 433-11-33.

УДСО при УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Кременці ...

КОМЕНТАРІ