Луцьк: у клубі «Білий мяч» - спортивне свято

Луцьк: у клубі «Білий мяч» - спортивне свято

14.02.15 10:57 0 775
11 лютого в клубі за місцем проживання «Білий м'яч» (вул. Конякіна, 35) Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спеціаліст Юрій Остромецький організував спортивне свято за участю дітей, які проживають на території мікрорайону.

До проведення заходу долучилися також і юні спортсмени з інших клубів міського центру.

Розпочався захід змаганнями з міні-футболу на спортивному майданчику клубу (вул. Конякіна, 37) серед чотирьох команд — двох клубу «Білого м'яча» та двох – гостей із клубів «Атлет» та «Лучеськ». У напруженій боротьбі переможцем стала команда клубу «Білий м'яч» - І місце, клуб «Лучеськ» - ІІ місце, ІІІ місце виборов клуб «Атлет».

Також було визначено і нагороджено подарунками кращих гравців у кожній команді - Максима Чуприну («Білий м'яч»), Романа Сівака («Лучеськ»), Дениса Хвиця («Атлет»).

У той же час в приміщенні клубу любителі дартсу змагались за право називатися кращим у двох вікових групах (молодшій та старшій). Призерами стали: молодша група: І місце — Максим Трачук, ІІ місце — Дмитро Середа, ІІІ місце — Едуард Шамрай; старша група: І місце — Максим Щепенко, ІІ місце — Дмитро Кашуба, ІІІ місце — Станіслав Зозуля.

В спортивному залі клубу усі учасники свята мали змогу подивитись показове тренування з дзюдо під керівництвом тренера Інни Гоменчук. Діти продемонстрували, як завдяки систематичним заняттям навчились вправно володіти своїм тілом та прийомами боротьби.

На свято клубу був запрошений й почесний гість - заслужений тренер України з джиу-джитсу Ігор Юхименко, який проводив тренуваання у залі клубу. Перше, що запитали діти, чому він у військовій формі. Як виявилось, його мобілізували і зараз він проходить навчання перед тим, як відправитися на Схід. Та попри напружений графік підготовки, він знайшов час і відгукнувся на запрошення. Діти та дорослі уважно слухали розповідь тренера про звитяги та досягнення його вихованців й вчергове переконалися, що заняття фізичною культурою та спортом — це гартування тіла й духу, що завжди згодиться нам у житті.

Продовжилось свято змаганнями з шашок. Було багато охочих випробувати свої сили у цій інтлектуальній грі. Призові місця вибороли такі учасники: І місце — Артем Кичук, ІІ місце — Артем Шамуровський, ІІІ місце — Дарина Романюк.

А на завершення у спортивному залі чотири команди змагались за перемогу у перетягуванні линви. Боротьба була запеклою. Ніхто не хотів здаватись, кожна команда до останніх сил чинила опір. В підсумку найсильнішою стала команда дзюдоїстів.

Опісля було підведено підсумки та нагороджено переможців дипломами клубу «Білий м'яч».

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Задля безпеки ...
Наступна новина: В Чернівецькій області у ...

КОМЕНТАРІ