Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська доставив допомогу батальйону "Січ"

Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська доставив допомогу батальйону "Січ"

14.02.15 13:30 0 758
11 лютого 2015 року Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська доставив у зону АТО українським бійцям близько 10 тонн гуманітарного вантажу. Супроводжував доставку член гуманітарного комітету, голова Любешівської районної організації ВО "Свобода" Анатолій Пушкін.

Гуманітарний вантаж зібрали громади міста Володимира-Волинського і Володимир-Волинського району, Луцького району за сприяння райради та РДА. Збір допомоги відбувався і в Луцькому Свято-Троїцькому катедральному соборі. Також до справи активно долучилися школи Маневицького району, зокрема сіл Гораймівка, Велика Осниця, Красноволя. Близько трьох тонн продуктів та чотири буржуйки надали активісти ГО "Майдан – Любешів". Транспорт для доставки допомоги надали приватні перевізники з міста Любомля, які й керували транспортним засобом. Паливо для авто забезпечив підприємець з міста Любомль Віталій Данилюк.

Гуманітарний вантаж був доставлений у Слов'янськ Донецької області, де базується свободівський спецбатальйон "Січ", серед яких є більше десяти волинян. Зустрів та прийняв допомогу заступник командира Максим на псевдо "Лютий".

Особливо сподобались бійцям малюнки дітей зі шкіл з побажаннями перемоги над ворогом. Заступник командира розповів, що напередодні сусідній Краматорськ, який розташований за 10 км від Слов'янська, обстріляли російсько-терористичні війська з важкої артилерії, внаслідок чого загинуло 15 мирних людей та 60 було поранено. Також він повідомив, що зараз частина спецпідрозділу "Січ" перебуває в селищі Піски, де ведуться активні бойові дії.

"Бійці "Січі" були дуже радісними, коли ми приїхали з допомогою, адже їхні запаси харчів були майже вичерпані. Окрім того, друг "Лютий" розповів, що є потреба в різних речах і на блокпостах, і на передовій. Загалом настрій у бійців батальйону рішучий. Хлопці вірять у перемогу над ворогом і не збираються віддавати йому українські землі", – зазначив у коментарі керівник Любешівської районної організації ВО "Свобода" Анатолій Пушкін.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Тернополі під колеса ...

КОМЕНТАРІ