В Житомирській області у Новоград-Волинському районі упродовж доби міліціонери розшукали сільського злодія

В Житомирській області у Новоград-Волинському районі упродовж доби міліціонери розшукали сільського злодія

14.02.15 15:56 0 684
Оперативники встановили та затримали чоловіка, який уночі викрав з будинку односельчан телевізор, залишивши замість нього на тумбочці подушку, прикриту серветкою. Нині підозрюваний пояснює свої дії у рамках кримінального провадження.

До чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся 60-річний житель одного із населених пунктів району та повідомив про крадіжку з його будинку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група правоохоронців, яким потерпілий розповів, що в будинку тимчасово ніхто не проживає. А уранці того дня він, як завжди, прийшов поратися по господарству, коли побачив, що одна з віконних рам хатини пошкоджена.

А коли чоловік зайшов до приміщення, то помітив, що на місці, де стояв його телевізор, тепер лежить подушка, накрита серветкою, якою він постійно прикривав техніку, аби не припадала пилом.

Правоохоронці розпочали пошуки нічного злодія. Під час опитування місцевих жителів вони отримали інформацію, що до вчинення крадіжки може бути причетний безробітний 53-річний місцевий житель. Перевіряючи такий розвиток подій, оперативники розшукали чоловіка.

Він виявився дійсно причетним до крадіжки, щоправда, зізнавсь у цьому лише після того, як в його будинку знайшлася викрадена електротехніка. Затриманий пояснив оперативникам, що давно знав, що в тій оселі ніхто не мешкає, то й задумав обікрасти. Телевізор збирався залишити собі.

Як прокоментував начальник Новоград-Волинського міського відділу міліції Сергій Рябошапка, викрадене правоохоронці вилучили та повернули власникові. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Інна Вовченко,

Новоград-Волинський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ