В Житомирській області через несправне пічне опалення ледь не згорів будинок

В Житомирській області через несправне пічне опалення ледь не згорів будинок

14.02.15 13:27 0 643
12 лютого о 13:58 на пункт зв’язку 26-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Романів надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що розташований в с. Разіно.

До служби порятунку «101» зателефонували сусіди господаря палаючого житла, які побачили з вікна густий дим. Власник помешкання проживає разом зі своєю старенькою матір’ю-інвалідом. Жінка сама не може пересуватися, тому син разом із сусідами допомогли їй залишити дім. Також вони винесли деякі речі домашнього вжитку на вулицю.

На момент прибуття чергового караулу вогнеборців, полум’ям було охоплено дах житла. Провівши розвідку, вони виявили осередок займання на горищі. За попередньою версією причиною загоряння могло стати порушення правил експлуатації пічного опалення.

Завдяки вмілим діям надзвичайників вже о 14:32 пожежу вдалося локалізувати, а о 15:35 – повністю ліквідувати. Крім того рятувальники не допустили перекидання полум’я на господарчі будівлі, що розташовані у кількох метрах від осередку займання. Однак вогонь устиг знищити покрівлю будинку та пошкодити домашнє майно. Загиблих та травмованих не виявлено. Остаточну причину загоряння з’ясовують фахівці.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі правоохоронці ...
Наступна новина: Волинський комітет ...

КОМЕНТАРІ