В Закарпатській області воловецькі рятувальники провели навчання з питань цивільного захисту населення

В Закарпатській області воловецькі рятувальники провели навчання з питань цивільного захисту населення

14.02.15 13:50 0 638
Днями у великому залі Воловецької РДА пройшли навчання із цивільного захисту, організовані районним відділом ДСНС. У тренінгу взяли участь: керівництво району, сільські й селищні голови, депутати райради та керівники місцевих підприємств. Метою заходу було ознайомлення присутніх із основними правилами поведінки в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.

Учасники тренінгу прослухали лекції про приведення в готовність захисних споруд та їх належне утримання, забезпечення сталого функціонування потенційно небезпечних об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки в умовах надзвичайної ситуації, підготовку населення до дій при виникненні НС техногенного та природного характеру тощо.

Зокрема, начальник райвідділу ДСНС Василь Кікало розповів присутнім про особливості виникнення надзвичайних ситуацій та організацію діяльності посадових осіб у таких випадках. У свою чергу, інспектор районного відділу ДСНС Євген Головнич висвітлив питання державної політики у сфері захисту населення й територій від НС техногенного та природного характеру, а також законодавчого і нормативно-правового забезпечення заходів у галузі цивільного захисту.

Окрім цього, доповідачі під час навчань порушували такі теми, як надання само- і взаємодопомоги при аваріях та надзвичайних ситуаціях, порядок дій в разі виникнення НС, розташування бомбосховищ у різних населених пунктах району та інші.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери ...
Наступна новина: На Вінничині підозрілий ...

КОМЕНТАРІ