На Закарпатті міліціонери вилучили з оселі автомайстра кілограм марихуани

На Закарпатті міліціонери вилучили з оселі автомайстра кілограм марихуани

14.02.15 18:11 0 798
Під час обшуку оселі 40-річного жителя м.Мукачева, який займається буцімто ремонтом автомобілів, правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції виявили та вилучили один кілограм марихуани. Вся «наркота» була розфасована у пакетики різного розміру, ймовірно для подальшого продажу.

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції, за ухвалою суду, провели обшук у будинку 40-річного мешканця міста. Під час обшуку у кухонній кімнаті правоохоронці виявили у баночках та коробках пакетики з марихуаною. Окрім того, на кухні виявили електронні ваги для зважування наркотичної речовини та поліетиленові пакети для її фасування.

Під час обшуку самого господаря в будинку не було. Про «захоплення» свого чоловіка розповіла його дружина.

Як повідомили правоохоронці, цей мукачівець і раніше потрапляв у поле зору міліціонерів. Хоча до кримінальної відповідальності поки не притягувався.

Підозрюваний заробляв на життя буцімто ремонтом автомобілів, хоча це могло бути лише прикриттям його «наркотичної» діяльності.

Вилучену речовину, а це близько 1 кг. марихуани, направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. За даним фактом слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ч.3 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів у особливо великих розмірах). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку до 20 лютого 2015 ...
Наступна новина: Мой путь к Форекс

КОМЕНТАРІ