На Хмельниччині любов від Заходу до Сходу

На Хмельниччині любов від Заходу до Сходу

14.02.15 12:37 0 656
Хмельницьким обласним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді підтримано благодійну акцію «Любов від Заходу до Сходу», приурочену до Дня Святого Валентина.

Акцію ініційовано Хмельницьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді задля підтримки добровольців та військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують бойові завдання на сході України.

Мета акції - прояв любові, взаєморозуміння, поваги до загальнолюдських моральних цінностей, почуття гідності, людяності.

В наш час багатьох людей об'єднала любов до своєї рідної землі, до Батьківщини. Любити свою Україну - значить кожним вчинком вірно служити їй.

В акції взяли участь 18 центрів: обласний, Білогірський, Волочиський, Віньковецький, Дунаєвецький, Летичівський, Теофіпольський, Хмельницький, Деражнянський, Кам'янець-Подільський, Красилівський, Ярмолинецький, Чемеровецький районні, Хмельницький, Шепетівський, Кам'янець-Подільський, Славутський, Нетішинський міські центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Працівниками та волонтерами центру підготовлено домашнє печиво, виготовлено привітальні листівки – валентинки, вив'язано 22 пари теплих шкарпеток тощо.

Кожна валентинка - це частина нашої душі, яку ми з любов'ю передали нашим захисникам, які вірно служать захищаючи нашу країну. Не зважаючи на холодну пору року, нехай вона зігріє їх своїм теплом. Подарунки передано для відправки в зону АТО.

Щиро вдячні всім хто долучився до вищезгаданої акції.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ