На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу та евакуювали студентів із гуртожитку медичного коледжу

На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу та евакуювали студентів із гуртожитку медичного коледжу

14.02.15 10:30 0 663
12 лютого на базі гуртожитку Чемеровецького медичного коледжу відбулось пожежно-тактичне навчання за темою: «Взаємодія оперативних служб та адміністрації об’єктів під час ліквідації пожежі». Під час навчання було перевірено оперативне реагування на надзвичайну подію особового складу 20-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Чемерівці, 30-го державного пожежно-рятувального поста смт. Закупне, а також оперативних служб райцентру та адміністрації об’єкта.

За тактичним задумом, в одній із кімнат на другому поверсі гуртожитку в наслідок короткого замикання електропроводки виникла пожежа, яка на час прибуття першого пожежно-рятувального підрозділу розповсюдилась на площі 50 кв. м. Рятувальники оперативно організували розвідку місця виникнення пожежі, евакуювали студентів й обслуговуючий персонал, та ліквідували умовну пожежу. Тим часом, медики центральної районної лікарні надали допомогу «постраждалим». Працівники РЕМ відключили будівлю гуртожитку від електропостачання, а правоохоронці забезпечили громадський порядок та безпеку дорожнього руху.постраждалим

ісля навчання, рятувальники нагадали черговому персоналу їхні дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а студентам роз’яснили, як поводитися під час оповіщення про виникнення надзвичайної ситуації, артобстрілах, бомбардуваннях, терористичних актах, а також довели їм інформацію про об’єкти, що можна використовувати для укриття.

На завершення, керівник навчання зазначив, що пожежно-рятувальні підрозділи, оперативні служби району та працівники гуртожитку впоралися з поставленими під час навчання завданнями.

Чемеровецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери викрили ...
Наступна новина: На Вінниччині визначено ...

КОМЕНТАРІ