На Хмельниччині рятувальники провели пожежно-тактичне навчання з ліквідації умовної пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей

На Хмельниччині рятувальники провели пожежно-тактичне навчання з ліквідації умовної пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей

14.02.15 09:26 0 635
12 лютого в кінотеатрі «МИР», що в смт. Білогір’я, рятувальники провели пожежно-тактичне навчання з гасіння умовної пожежі. За тактичним задумом, внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час електрозварювальних робіт виникла пожежа на сцені кінотеатру з послідуючим її розповсюдженням площею 30 кв. м. Внаслідок пожежі травмувався працівник.

До місця події оперативно прибули працівники 24-го державного пожежно-рятувального поста, які ліквідували умовну пожежу та евакуювали відвідувачів, а потерпілого передали лікарям швидкої допомоги для надання медичної допомоги. Крім того, на об’єкті енергетики відключили електромережу, а правоохоронці забезпечили громадський порядок.

Виконуючий обов’язки начальника Бiлогiрського районного сектора Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Віктор Перестюк зазначив, що рятувальники та персонал об’єкту злагоджено та швидко впоралися з поставленою тактичною задачею з ліквідації умовної пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей.

Білогірський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ