На Хмельниччині сигналізація Державної служби охорони врятувала кафе від крадіжки

На Хмельниччині сигналізація Державної служби охорони врятувала кафе від крадіжки

14.02.15 09:46 0 631
Двоє чоловіків посеред ночі намагалися проникнути у приміщення магазину-кафе шляхом віджиму пластикового вікна. На об'єкті спрацювала сигналізація Державної служби охорони і за кілька хвилин наряд ДСО затримав злодіїв.

У Хмельницькому близько пів на третю годину ранку на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони при УМВС України в Хмельницькій області надійшов сигнал «тривоги» з одного із кафе міста. На місце події негайно виїхав наряд групи затримання.

Під'їжджаючи до об'єкту, правоохоронці помітили, що там вовтузиться невідомий. Коли ж чоловік побачив міліцейську машину, то кинувся тікати. Така поведінка невідомого викликала підозру і правоохоронців, тому вони наздогнали і затримали його.

Під час обстеження об'єкту, з якого надійшов тривожний сигнал, працівники міліції виявили пошкоджене пластикове вікно. Всередині приміщення знаходився ще один чоловік з пляшкою алкогольного напою у руках.

Як з'ясувалося згодом, цієї ночі двоє чоловіків, 38-річний та 40-річний хмельничани, проникли у кафе з метою крадіжки. Проте, як тільки їм вдалось пошкодити вікно, спрацювала сигналізація. Один із зловмисників намагався втекти від міліціонерів, а іншого затримали «на гарячому» з пляшкою коньяку. Зрозумівши, що їм не уникнути законного покарання за даний вчинок, крадії почали нецензурно лаятися та поводились агресивно, але за кілька хвилин на зап'ястях любителів «дармівщини» замкнулися кайданки.

За вказівкою старшого слідчо-оперативної групи, яку було також викликано на місце події, затриманих після медичної експертизи доставили до Південно-Західного відділу міліції. Наразі за даним фактом проводиться перевірка за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Згідно чинного законодавства, за таке правопорушення передбачено максимальне покарання – до трьох років позбавлення волі.

УДСО при УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі в ОДА ...

КОМЕНТАРІ