Чоловічий вокальний ансамбль зі Львова пропагує українську культуру в Китаї

Чоловічий вокальний ансамбль зі Львова пропагує українську культуру в Китаї

14.02.15 14:07 0 637
Учасники ансамблю La VIVo повернулися до Львова після двадцятиденного турне у Китаї. Унікальний та надзвичайно талановитий секстет взяв в участь у зйомках новорічних концертів у найбільших містах Китаю, а саме у Пекіні, Шиньяні та у провінції Хибей.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Гурт La VIVo пропагує українську культуру на території Китаю. Так, до Дня Соборності України колектив виступив у посольстві України у Китаї. На концерті були присутні дипломати європейських країн, відомі люди Пекіну та впливові бізнесмени.

Мелодійне та унікальне виконання пісні «Пливе кача…» не залишила байдужим жодного гостя благодійного концерту.

Після концертної програми у холі Посольства усі гості змогли придбати диски з піснями La VIVo, а також українську символіку. Виручені кошти з продажу передали дітям, які постраждали у війні на Сході України.

«У Китаї українська діаспора налічує понад 20 тисяч осіб, які є надзвичайно активними та свідомими. Китай офіційно визнає суверенітет та неподільність нашої держави. Завдяки реальним діям української громади все більше китайців правдиво оцінюють ситуацію в Україні без впливу російської пропаганди», – зазначив голова правління Міжнародної організації «Культурно-дослідницький центр України і Китаю «Ланьхва» Юрій Котик.

Чоловічий вокальний ансамбль La VIVo зі Львова заспіває на центральному телебаченні Пекіну у новорічну ніч. Нагадаємо, Китайський Новий рік відзначається 19 лютого.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ