Львів подарує ніжну й романтичну атмосферу кохання. Афіша

Львів подарує ніжну й романтичну атмосферу кохання. Афіша

14.02.15 10:53 0 765
Львів на вихідні буде особливим, адже 14 лютого – найромантичніше свято року. Хто має кохану половинку, може подарувати їй незабутній вечір під гарну музику чи у веселих забавах. А той, хто не має її, зможе її зустріти на різних вечірках. Хто ж не святкує День Валентина, матиме змогу відпочити з друзями. Фото: ZIK

А що і де відбуватиметься, читайте у нашій афіші.

У суботу заклади Львова готуватимуть незабутнє свято для закоханих. Вони створюватимуть чарівну атмосферу. Кожен зможе знайти у своєму улюбленому місці щось неповторне.

До прикладу, у Шевченківському гаю відбуватимуться різноманітні майстер-класи та конкурси для пар. У гаю запрошують на Галявину любові (можливість написати романтичні побажання-валентинки та розвішати на Дереві кохання), на фотосесії (у музеї діятимуть дві фотозони, декоровані в романтичному стилі, де працюватимуть професійні фотографи, які будуть знімати закохані пари та щасливі обличчя), а при вході у музей буде розміщена скринька із валентинками- цитатами про любов для кожного відвідувача.

Найцікавішим буде конкурс «Напиши привітання – отримай подарунок!», у якому пари або ті, що шукають пару, напишуть привітання на валентинці, повішать її на «Дереві кохання», сфотографуються, розмістять фото у Фейсбуці, вподобають сторінку музею та отримають подарунок (3 найкращі номінанти).

Більше про заходи для закоханих можна дізнатися нижче у наших розділах.

Вегетаріанське арт-кафе GREEN у неділю об 11.00 розкриє серкети смузі. СПЕКТАКЛІ СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

О 18.00 у театрі ім. М. Заньковецької відбудеться Святкова академія з нагоди ювілеїв народних артистів України Таїсії Литвиненко та Федора Стригуна.

Театр Курбаса кличе о 19.00 на «Ma-Na Hat-Ta (Небесна земля)».

Театр «Воскресіння» на суботу та неділю готує «Веселу корчму». Початок – 19.00.

У Першому українському театрі для дітей та юнацтва о 13:00 – «О восьмій вечора на Ковчезі», о 18:00 – «Крила ангела».

Опівдні та о 14.00 театр «І люди, і ляльки» покаже спектакль «Снігова королева». НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

Опівдні Львівська опера кличе на «Лебедине озеро», а о 18.00 – на «Ріголетто».

У театрі ім. М. Заньковецької покажуть «Ромео і Джельєтта в кінці листопада». Початок о 18.00.

Театр Лесі Українки о 12.00 запрошує на «Загублений хвіст…», а о 18.00 «Антиформалістичний райок».

О 19.00 у театрі Курбаса – «Амнезія, або Маленькі подружні злочини».

О 12:00 та 15:00 Перший український театр для дітей та юнацтва покаже «Дикі лебеді».

Театр «І люди, і ляльки» готує на неділю «Снігову королеву». Спектакль відбудеться о 12.00, 14.00, 16.00. ВИСТАВКИ

На День св. Валентина у ТЦ «Роксолана» відбудеться відкриття виставки «Інша любов». Кожен, хто прийде зі своїми найдорожчими, отримає пам’ятний сувенір з фотографією у подарунок! МУЗИКА

У Львівській опері відбудеться романтичний концерт від оркестру Lords of the Sound.

У суботу на сцені Львівської філармонії для закоханих виступатиме Tenors BEL’CANTO та Академічний молодіжний симфонічний оркестр «ІNSO-Львів» під батутою Володимира Сивохіпа. Концерти відбудуться о 17.00 та о 20.00.

На День св. Валентина в Органному залі звучатиме Музика кохання. Початок – 17.00.

У неділю Львівська філармонія готує для поціновувачів музики «Італійський сувенір». Початок – 19.00. КІНО

Анти-кафе CoMMuna організовує кінопоказ для усіх закоханих. Початок о 21.00. У програмі такі фільми:

1. «Красуня».

2. «500 днів літа».

3. «Вічне сяйво чистого розуму».

4. «Закохайся в мене, якщо наважишся».

О 13.00, 19.00 у суботу та у неділю о 19.00 в кінотеатрі на Коперника покажуть фільм «Добровольці Божої чоти». Це історія творення нової української армії. Повсталий народ скинув кримінальний уряд і вигнав васалів Російської імперії.

Розлючений колонізатор кидає в Україну свої війська та захоплює частину території. Президент України підписує угоду про перемир’я та лінію розмежування сторін. Згідно з цією угодою Донецький міжнародний аеропорт опинився за лінією.

Але патріоти-добровольці не згодні віддавати його ворогові. 242 дні тривала героїчна оборона, аж врешті під прицільним обстрілом танків будівля аеропорту завалилась. Люди витримали, не витримав бетон. МУЛЬТИКИ

«Шурши лапками». Веселий цвіркун і його друзі живуть в чарівній країні. Вони вільні і щасливі. Цвіркун дуже хоче перемогти в музичному конкурсі і стати справжнім артистом. Але одного разу, катаючись зі своїм другом на скейті по пісках пустелі, він знаходить скелети гігантських жуків. З цього і починаються неймовірні пригоди, в яких герой і його друзі переможуть на конкурсі і дізнаються ціну справжньої дружби!

«Губка Боб. Життя на суші». Всесвітній улюбленець із дна океану Губка Боб повинен врятувати свій глибоководний світ, але для цього йому і його друзям доведеться вибратися на сушу й опинитися в нашому світі.

НОВИНКИ

«50 відтінків сірого» (еротичний трилер). Анастейша Стіл – скромна студентка, яка живе разом з близькою подругою-однокурсницею Кейт. За тиждень до випускного в університеті Анастейша, на прохання хворої Кейт замінити її, бере інтерв’ю у молодого красеня-мільярдера Крістіана Грея. Інтерв’ю складається не дуже вдало, і Анастейша не думає, що вони коли-небудь зустрінуться знову. Несподівано Грей з’являється в господарському магазині, де дівчина працює продавцем. Їхнє знайомство триває, і Анастейша поступово дізнається про таємні сексуальні захоплення багатія.

«Приниження» (драма, комедія). Успішний і знаменитий, обдарований, але вже «назавжди втомлений» актор, який втратив натхнення, в передчутті фіналу кар’єри намагається покінчити з життям. Любов і стосунки з дівчиною, значно молодшою за нього, кардинально змінюють вектор зведення рахунків.

«Жінка на подвір’ї» (драма, мелодрама). Фільм розповідає історію Антуана, сорокарічного музиканта, що раптово вирішив завершити свою кар’єру. Безцільно поблукавши по місту кілька днів, він влаштовується на роботу консьєржем. Матильда, яка нещодавно вийшла на пенсію, виявила в стіні своєї вітальні тріщину. Поступово її занепокоєння з цього приводу переростає в паніку – вона боїться, що будинок зруйнується через це. Антуан, бачачи, що Матильда все глибше занурюється в безодню божевілля, намагається подружитися з нею.

«СТАРІ» НОВИНКИ

«Kingsman. Таємна служба» (бойовик, комедія, кримінал, пригоди). Джері – молодий хлопець, який пройшов службу в морській піхоті і має дуже високий рівень інтелекту. Він міг би домогтися багато чого, але вибрав інший шлях і став дрібним злочинцем. Одного разу він знайомиться з Гаррі Хартом, якому його батько колись врятував життя. Ця людина вирішує зробити все можливе, щоб зробити життя Джері кращим і відкрити для нього нові можливості. Гаррі розповів йому, що є агентом секретної незалежної організації, яка стоїть на захисті всього світу. Він запропонував хлопцеві пройти навчання і стати новим членом їхньої команди. Джері прийняв пропозицію Харта, але чи зможе він впоратися з усіма випробуваннями і виправдати його надії...

«Лофт» (трилер). П’ятеро одружених друзів вирішують спільно зняти респектабельну квартиру, щоб приводити туди коханок і реалізовувати свої сексуальні фантазії. Але одного разу вони знаходять в квартирі оголене тіло вбитої жінки... Всі п’ятеро підозрюють у вбивстві один одного.

«Розлучення по-французьки» (мелодрама, комедія). Любов, пристрасть, безтурботність, щастя – у них було все. Але з часом стало зрозуміло, що вони абсолютно різні, Ніно – вчитель молодших класів і його життя – це маленька провінційна школа в передмісті Риму, Аріана – скрипалька і її життя – нескінченні поїздки та концерти, в одній з яких вона зустріла іншого, і тепер вимагає розлучення. Але в їхній країні це затяжний процес. Придумавши план для збереження сім’ї, Ніно пропонує Аріані вирушити за розлученням у Францію.

«Відпадний препод» (комедія). Грабіжник банків Зекі Мюллер після тринадцяти місяців в’язниці виходить на волю. Він відправляється на пошуки награбованого, що було заховане на будівництві. Як же здивувався горе-грабіжник, коли побачив на потрібному місці новенький шкільний спортзал! Щоб дістатися до награбованого, Зекі намагається влаштуватися на місце шкільного сторожа. Але в результаті легкого непорозуміння замість цього його беруть вчителем на заміну. Йому дістається найбуйніший і ненормальний клас у всій школі – 10-Б. Використовуючи дещо незвичні методи, колишній грабіжник несподівано знаходить спільну мову з учнями. Одночасно з цим ночами він намагається дістатися до награбованого і закохується в колегу-вчительку Лісі.

«Тупий та ще тупіший 2» (комедія). Гаррі Данн і Ллойд Крістмас відправляються в подорож, щоб розшукати дитину Гаррі, про існування якої він не підозрював.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Задля безпеки ...

КОМЕНТАРІ