26 лютого на широкі екрани виходить перша українсько-турецька стрічка

26 лютого на широкі екрани виходить перша українсько-турецька стрічка

14.02.15 08:03 0 640
26 лютого на екрани країни виходить повнометражний художній фільм режисерів Марини Ер Горбач і Мехмета Багадира Ера «Люби мене».

«Люби мене» – реалістична історія кохання з фрагментами драми і комедії, знята у Києві. Головні ролі виконали українська акторка Вікторія Спесивцева, відома за фільмом «Мамай», і турецький актор Усан Чакир.

Світова прем’єра фільму «Люби мене» відбулася у Монреалі. Стрічка уже здобула успіх у турецькому прокаті та отримала численні нагороди на міжнародних кінофестивалях, зокрема Приз журі за «кращий сценарій» на МКФ Фантаспорто у Португалії і приз за «кращу чоловічу роль Усану Чакиру» на Одеському МКФ. Назагал стрічку «Люби мене» показали більш ніж на 50 міжнародних кінофестивалях.

Сюжет фільму розповідає про повороти у долях двох молодих людей на шляху до щастя. Джемаля привозять з Туреччини в Україну його родичі, аби той розважився перед власним весіллям з дівчиною, яку йому обрали батьки і яку він сам ніколи не бачив. Та в Києві він зустрічає Сашу, вродливу українку, що зустрічається з одруженим чоловіком. Розуміючи, що завжди так тривати не може, Саша намагається розірвати ці стосунки і переключається на Джемаля. Мета її нового любовного роману – завагітніти, щоб згодом не залишитися самій, і назавжди розлучитися з колишнім коханцем.

Прем’єра першого українсько-турецького фільму відбудеться у Києві і в Одесі, у мережі кінотеатрів «Сінема Сіті».

Стрічку «Люби мене» покажуть у 22 містах України: Києві, Одесі, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Житомирі, Івано-Франківську, Луцьку, Рівному, Ужгороді, Тернополі, Запоріжжі, Каховці, Херсоні, Дніпродзержинську, Нікополі, Лубнах, Макарові, Хмельницькому, Чернігові, Вінниці та Черкасах, повідомляє «Ера медіа».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ