В Івано-Франківську міліціонери розшукали дівчину,котра обікрала своїх кавалерів

В Івано-Франківську міліціонери розшукали дівчину,котра обікрала своїх кавалерів

14.02.15 09:34 0 647
Покращити своє матеріальне становище, але за чужий рахунок вирішила 19-річна франківчанка. Вона «обчистила» хлопців, один позбувся золотих речей, а інший – мобільного телефону.

Зловмисниця познайомилася із хлопцями нещодавно, але уже навідувалася у гості. Після гостини, щоб не іти з порожніми руками, тихенько поцупила мобільний телефон та золотий ланцюжок із кулоном. Оперативники та дільничні інспектора міського відділу міліції доклали максимум зусиль, щоб встановити її місцезнаходження і, зрештою, розшукали. Утім, працівники міліції здійснюють заходи щодо розшуку викрадених ювелірних виробів та мобільного, адже викрадене майно громадянка вже встигла продати, а кошти витратила на розгульне дозвілля.

Стосовно лиходійки відкрито кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення – крадіжка. До речі, це перше злочинне посягання дівчини. А що її наштовхнуло на злочинний шлях, вона і сама не може пояснити, вочевидь, бажання відпочити у вечірніх закладах обласного центру.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ