У Львівській області коли кожна краплинка крові на вагу золота

У Львівській області коли кожна краплинка крові на вагу золота

14.02.15 08:00 0 838
У Львівському обласному центрі служби крові знову скупчення людей біля реєстратури. Десятки львів'ян, які виявили бажання стати донорами, чекають своєї черги, а серед них і представники Львівського державного університету внутрішніх справ.

Ініціатором шньої акції здачі крові став заступник факультету з підготовки фахівців для підрозділів кадрового забезпечення та міліції громадської безпеки майор міліції Михайло Шевців. Адже саме до нього звернулись його давні друзі з проханням допомогти їхній 13-річній донечці Дарині. Вже вранці наступного дня 15 бажаючих, серед яких керівник факультету Степан Гнатюк, начальник відділу організації наукової роботи Ольга Балинська, її заступник Людмила Павлик, курсанти 2-го курсу факультету та сам Михайло, стояли біля входу в Львівський обласний центр служби крові.

Варто зауважити, що правоохоронці вже не вперше долучаються до таких благодійних акцій. І цього разу донори в погонах сподіваються, що їхня маленька пожертва допоможе Даринці одужати та повернутись до звичного ритму життя.

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ