У Львові у Дрогобичі пішохід раптово вийшов на дорогу та потрапив під колеса авто

У Львові у Дрогобичі пішохід раптово вийшов на дорогу та потрапив під колеса авто

14.02.15 11:02 0 677
У Дрогобичі внаслідок автопригоди травмувався пішохід. Ця ДТП трапилась учора, 12 лютого, близько 23.15 години на вулиці Грушевського.

43-річний керманич буса «Mercedes-Benz» вчинив наїзд на 31-річного мешканця Дрогобицького району. За попередніми даними, пішохід раптово вийшов на проїзну частину дороги поза «зеброю», а також не переконався, що немає небезпеки.

У результаті автопригоди чоловік отримав забійну рану голови.

ДАІ закликає пішоходів сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху, не легковажити власною безпекою!

Нагадуємо, відповідно до вимог ПДР, пішоходам заборонено раптово виходити чи вибігати на дорогу, у тому числі й на пішохідний перехід. Спочатку потрібно обов’язково переконатися, що немає небезпеки, і тільки після цього – йти далі. Також не можна переходити вулицю поза «зеброю», якщо є розділювальна смуга або ж дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках. Окрім цього, заборонено переходити дорогу в місцях, де встановлено огородження.

Слід також зауважити, що у темну пору доби та за умов недостатньої видимості перехожі, які йдуть проїзною частиною дороги чи узбіччям, повинні виділити себе, а, за можливості, мати на верхньому одязі світлоповертаючі елементи, аби інші учасники дорожнього руху могли вчасно побачити їх.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області у ...
Наступна новина: 14 лютого о 2015 року з ...

КОМЕНТАРІ