Чернігів: Місцезнаходження пам'ятника Леніну невідоме - міліція

Чернігів: Місцезнаходження пам'ятника Леніну невідоме - міліція

14.02.15 10:03 0 649
Місцезнаходження пам'ятника В.І.Леніну, що був встановлений у Чернігові на бульварі по проспекту Миру і знесений громадськістю у лютому 2014 року, невідоме. Таку відповідь на доручення міського голови Олександра Соколова надали у міському відділі міліції.

Згідно з інформацією, у травні минулого року після зникнення пам'ятника із території комунального підприємства правоохоронцями міста було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Ще у лютому кількаметрову скульптуру Леніна було доставлено на територію колишнього підприємства "Міське шляхове управління" (вул. Пушкіна, 1), де вона і знаходилася. Складські приміщення на цій території належать управлінню освіти міськради, тож про зникнення пам'ятника Леніну повідомив черговий управління освіти міської ради.

На у справі у якості свідків та очевидців опитано кілька людей. Окремі з них надали суперечливі свідчення, тому наразі відомості перевіряються. Один із свідків взагалі заявив про бажання спілкуватися на цю тему виключно із журналістами. Триває досудове розслідування.

За інформацією Чернігівського міського відділу УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ