У Рівненській області 10 років позбавлення волі — за умисне вбивство односельця

У Рівненській області 10 років позбавлення волі — за умисне вбивство односельця

14.02.15 15:58 0 705
Вироком Березнівського районного суду від 05.02.2015 23-річного жителя області визнано винним у вчиненні умисного вбивства (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України) та засуджено до позбавлення волі строком на 10 років.

Подія сталася у жовтні минулого року в одному із сіл Костопільського району. Пізно увечері біля приміщення місцевого будинку культури між двома хлопцями виникла сутичка, після якої 23-річний Вадим, будучи незадоволеним поведінкою однолітка та ставленням до себе, як особистості, завдав своєму односельцеві 4 ножових поранень в область грудей та спини.

Від отриманих травм, останній помер на місці.

Під час судових засідань, підсудний визнав свою вину та розкаявся. За обірване ним людське життя просив вибачення у матері загиблого.

Зважаючи на жорстокість та зухвалість вчиненого злочину, прокуратура орієнтувала суд призначити чоловіку покарання у виді позбавлення волі строком на 10 років.

Така позиція була підтримана судом.

Також згідно з вироком суду засуджений має сплатити матері загиблого 122 500 гривень матеріальної та моральної шкоди.

Слід зазначити, що обвинувальний вирок суду не набрав законної сили, учасники судового провадження мають право його оскаржити в апеляційному порядку в передбачений законом термін.

Державний обвинувач,

старший прокурор прокуратури Костопільського району

Ольга Бандура
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ