У Рівненській області рятувальники не дозволили вогню знищити житловий будинок

У Рівненській області рятувальники не дозволили вогню знищити житловий будинок

14.02.15 17:04 0 845
12 лютого о 09:02 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Чудля Володимирецького району. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул рятувальників 5-го державного пожежно-рятувального поста смт. Рафалівка.

По прибуттю до місця виклику було встановлено, що пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку. Горіла покрівля та перекриття, існувала реальна загроза поширення вогню на житлові приміщення.

Враховуючи швидкість поширення вогню, а також близьке розміщення до місця пожежі інших будівель та споруд, керівник пожежогасіння віддав наказ про додаткове залучення для ліквідації пожежі ще однієї пожежної автоцистерни.

Швидко провівши оперативне розгортання сил та засобів, вогнеборці подали на гасіння пожежі водяні стволи. Знищити вогню дерев’яний житловий будинок рятувальники не дали, проте до того, як пожежу вдалося остаточно ліквідувати, полум’я встигло частково пошкодити перекриття і дах житлового будинку, а також окремі речі домашнього вжитку. Травмованих та загиблих внаслідок пожежі немає.

Основною версією щодо причини пожежі фахівці вважають порушення правил пожежної безпеки при монтажу та експлуатації пічного опалення.

Володимирецький РС

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ