На Рівненщині правоохоронці "накрили" чергову нарколабораторію

На Рівненщині правоохоронці "накрили" чергову нарколабораторію

14.02.15 09:35 0 739
Під час санкціонованого обшуку оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського райвідділу спільно з колегами обласного управління міліції у помешканні 31-річного Романа з Квасилова виявили наркотичні засоби та обладнання для його виготовлення.

Молодик у своєму будинку зберігав майже 200 г маріхуани, дев'ять поліетиленових пакетів із залишками наркотичної речовини, зовні схожої на метамфетамін, та дві скляні банки з речовиною, схожою на прекурсори. Також міліціонери виявили лабораторний посуд з двома скляними холодильниками та полімерними трубками для виготовлення метамфетаміну. Усе вилучене направлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

— Відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів), частиною 1 статті 311 (незаконне зберігання прекурсорів) та частиною 1 статті 313 (незаконні дії щодо обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин чи їх аналогів), — зазначив начальник Рівненського райвідділу Ігор Денисюк. — Слідчим райвідділу відносно чоловіка готуються матеріали про оголошення йому про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень та обрання міри запобіжного заходу.

Правоохоронці з'ясували, що Роман вже притягався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю. Тепер за скоєне чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Міністерство молоді і ...

КОМЕНТАРІ