На Рівненщині бійка закінчилася реанімаційним відділеням

На Рівненщині бійка закінчилася реанімаційним відділеням

14.02.15 09:05 0 648
Вночі 13 лютого у Костополі під час бійки постраждав 31-річний місцевий житель. Максим із відкритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку потрапив до реанімаційного відділення районної лікарні.

Про травмованого чоловіка до Костопільського райвідділу міліції повідомили лікарі. Зі слів заступника начальника слідчого відділу Юрія Регези, майже опівночі Максим разом зі своїм товаришем прийшли до 39-річного Олександра додому з'ясувати стосунки. Коли той вийшов до них на вулицю, розмова не вдалася і закінчилась бійкою. Олександр вдарив цвяховиймачем Максима по голові. Із травмами він перебуває в реанімаційному відділення районної лікарні.

Обставини інциденту ще з'ясовують слідчі. У райвідділі Олександр дав свідчення. Він запевнив, що захищався, бо чоловіки стали бити вікна в його оселі. За попередніми даними, Максим і Олександр вже притягувалися до кримінальної відповідальності.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Тетяна Корольчук,

Костопільський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ