У Рівненській області лицювальники-плиточники готові приступити до роботи

У Рівненській області лицювальники-плиточники готові приступити до роботи

14.02.15 13:17 0 793
Група лицювальників-плиточників завершила навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Затребувану на ринку праці професію вони здобули за направленням центрів зайнятості Рівного, Здолбунівського, Сарненського та Костопільського районів, Білогірського району Хмельницької області.

Позаду – вивчення технології лицювальних і плиточних робіт, матеріалознавства, будівельного креслення, основ електротехніки. А ще –закріплення практичних навичок під час виробничого навчання та практики. Майстер виробничого навчання Богдан Яцюк зазначив, що для більшості юнаків свідоцтво про присвоєння кваліфікаційного розряду – це перший документ на професійному шляху і своєрідна путівка у самостійне трудове життя. А от для одного із слухачів, який уже має вищу освіту, курси лицювальників-плиточників стали доповненням професійної біографії, засобом пошуку варіантів працевлаштування.

Староста групи Дмитро Поліщук з Хмельниччини схвально оцінив і організацію навчання, і добрі умови проживання у гуртожитку РЦПТО ДСЗ.

У навчальному закладі сподіваються, що випускники успішно реалізують себе за фахом, і запрошують усіх, хто хоче працювати, здобути перспективні робітничі професії.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ