У Рівненській області попередження та профілактика правопорушень серед безробітних

У Рівненській області попередження та профілактика правопорушень серед безробітних

14.02.15 12:11 0 749
Інформаційний семінар для громадян, котрі шукають роботу, зокрема й тих, які звільнилися з місць позбавлення волі, провели фахівці Корецького районного центру зайнятості спільно з відділом кримінально-виконавчої інспекції управління державної пенітенціарної служби. Мета заходу – попередження та профілактика правопорушень.

Начальник відділу кримінально-виконавчої інспекції державної пенітенціарної служби Володимир Заводовський поінформував присутніх про заходи попередження та профілактики правопорушень, особливості роботи інспекції та співпраці з громадянами, в тому числі неповнолітніми.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Марія Кречмаровська провела для учасників заходу презентацію центру зайнятості. Шукачі роботи ознайомилися з технологією надання соціальних послуг громадянам, котрі звернулися до служби зайнятості, інформаційним наповненням функціонально-просторових секторів, із ситуацією на ринку праці. Марія Кречмаровська наголосила на соціальних гарантіях у сфері працевлаштування та важливості легалізації заробітної плати.

Учасники заходу ознайомилися з інформацією про вільні робочі місця, описами професій, паспортами підприємств, установ і організацій, можливістю навчання та перенавчання. Наприкінці семінару безробітні отримали інформаційні буклети та листівки.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Жителі Сватового на ...

КОМЕНТАРІ