У Рівненській області ярмарок вакансій за участі переселенців завершився результативно

У Рівненській області ярмарок вакансій за участі переселенців завершився результативно

14.02.15 14:52 0 824
Міні-ярмарок вакансій для безробітних, у тому числі вимушено переселених осіб, на замовлення Благодійного Фонду «Сприяння розвитку європейських стандартів в Україні» провели 12 лютого в Рівненському міському центрі зайнятості. Мета заходу – оперативне укомплектування вільних вакантних посад «соціальний працівник» та «соціальний робітник».

Участь у міні-ярмарку взяли 53 безробітні, серед них – 12 вимушено переселених з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

Захід розпочався з презентації Благодійного Фонду «Сприяння розвитку європейських стандартів в Україні». Керівник Євгеній Ковальчук ознайомив шукачів роботи зі специфікою діяльності, заробітною платою, умовами праці, соціальними гарантіями, що надаються працівникам та ін. Роботодавець радо запропонував працевлаштування вимушеним переселенцям.

Фахівці Рівненського міського центру зайнятості надали учасникам ярмарку вакансій інформацію про можливості проходження стажування безпосередньо на робочому місці. Це дає змогу якнайшвидше задовольнити з одного боку потребу роботодавця у кваліфікованих кадрах, а з другого – працевлаштувати шукача роботи.

Керівник фонду Євгеній Ковальчук провів з шукачами роботи індивідуальні співбесіди. Як результат – 23 безробітних скеровано для ознайомлення з обов'язками працівників безпосередньо на робочому місці.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині УБОЗівці ...
Наступна новина: На Тернопіллі водіям,які ...

КОМЕНТАРІ