На Тернопіллі рятувальниками провели заняття з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів

На Тернопіллі рятувальниками провели заняття з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів

14.02.15 08:34 0 633
13 лютого на базі Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області було проведено заняття із керівниками загальноосвітніх навчальних закладів Тернополя та області на тему «Пожежна та техногенна безпека».

Під керівництвом працівників ДСНС присутні ознайомились з основними, найбільш поширеними первинними засобами пожежегасіння та індивідуальними засобами захисту, їх видами, будовою й особливостями практичного застосування.

Рятувальники продемонстрували слухачам основи надання домедичної допомоги, надали поради та рекомендації щодо поводження у випадку виникнення надзвичайної ситуації.

Окрім цього, представниками групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління було показано види вибухонебезпечних предметів, а також проведено бесіду щодо дій людей при виявленні підозрілих предметів.

Директори шкіл висловили вдячність рятувальникам за отримані знання та навики, які є не лише корисними – а й вкрай необхідними, особливо в теперішній непростий час, адже від рівня володіння ними іноді залежить збереження людського життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові заснували ...
Наступна новина: Закарпатські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ