На Житомирщині на земельні торги виставлено право довгострокової оренди 162 га сільгоспземель

На Житомирщині на земельні торги виставлено право довгострокової оренди 162 га сільгоспземель

14.02.15 10:16 0 727
17 березня в Житомирській області відбудуться земельні торги, на які для продажу на конкурентних засадах підготовлено три лоти – права довгострокової оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності.

Як повідомляє Головне управління Держземагентства у Житомирській області, аукціон відбудеться на території Жеребківської сільської ради Чуднівського району. Для продажу прав оренди підготовлено три наділи площами 117,2 га, 13,9 га та 31,6 гектара. Термін оренди наділів – 25 років.

У Головному управлінні поінформували, що плату за оренду запроваджено у розмірі не менше 4% вартості земельної ділянки. Кошти від продажу прав оренди надійдуть до місцевого бюджету.

Виконавцем земельних торгів визначено приватне підприємство “Фірма “СОМГІЗ”.

З більш детальною інформацією щодо торгів можна ознайомитися на сайті Державного агентства земельних ресурсів України у розділі “Земельні торги”.

За даними Держземагентства України, натепер для продажу прав оренди на земельних торгах в Україні пропонується 3 851 ділянка сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 75 481,52 гектара.

Про це повідомили в Державному агентстві земельних ресурсів України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ