Хмельницька область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі в приватних допоміжних будівлях

Хмельницька область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі в приватних допоміжних будівлях

16.02.15 08:03 0 852
13 лютого о 11:07 на пункт зв’язку 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Волочиськ надійшло повідомлення про пожежу в приватній господарській будівлі у с. Лонки. Зателефонував власник, який помітив займання.

На місце надзвичайної події одразу прибули рятувальники ДСНС та місцева пожежна команда с. Яхнівці, які у складі ланки газодимозахисної служби пожежу локалізували об 11:40, ліквідували об 11:42. Вогнем пошкоджено покриття та перекриття будівлі.

Ймовірна причина пожежі – порушення правили пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації печі.

Того ж дня о 16:27 рятувальники ДСНС відправились на гасіння пожежі, що виникла в приватній допоміжній будівлі на вул. Огієнка в м. Кам’янець-Подільський.

Пожежу, що розповсюдилась площею 15 кв. м, вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини локалізували о 16:39, ліквідували о 16:49. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем при палінні.

Вже о 18:40 на пункт зв’язку 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Городок надійшло повідомлення про пожежу в господарчому хліві. Про пожежу до Служби порятунку «101» повідомив сусід.

Рятувальники, які негайно прибули до місця виклику, оперативно ліквідували пожежу в тих розмірах, яких вона набула на час прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Пожежу локалізували о 19:16, ліквідували о 19:25. Вогнем було пошкоджено покриття та перекриття будівлі.

Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ