На Житомирщині чоловік намагався втримати кохану,звинувативши її у … злочині

На Житомирщині чоловік намагався втримати кохану,звинувативши її у … злочині

16.02.15 12:24 0 749
Житель Романівського району повідомив правоохоронцям, що його співмешканка викрала у нього гроші. Міліціонери встановили, що чоловік безпідставно звинуватив жінку, аби та не пішла від нього.

Днями до Романівського РВ УМВС надійшло повідомлення від 55-річного жителя району про те, що з його будинку зникли 1000 гривень. Чоловік розповів правоохоронцям, що підозрює у вчиненні крадіжки свою 46–річну співмешканку.

Перевіряючи відомості, вказані заявником, правоохоронці дійшли висновку, що чоловік сказав неправду. Як згодом з'ясувалось, крадіжки взагалі не було. А жінку він обвинуватив, аби примусити її залишитися «у сім'ї». Мовляв: «Будеш зі мною – заяву з міліції заберу».

- Окрім того, що такий вчинок не можна виправдати ніякими людськими почуттями, навіть величезним коханням, законодавством за це передбачено кримінальну відповідальність - зазначив т.в.о. начальника Романівського райвідділу міліції Микола Більський. – Відтак нині розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 383 (Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) Кримінального кодексу України.

Нешляхетний вчинок в цій «амурній» історії може обернутися для чоловіка виправними роботами на строк до 2 років або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на строк до 2 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за інформацією Романівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ