Волинська область: у Луцькому районі рятувальники вчили керівників навчальних закладів правил безпеки та діям на випадок виникнення надзвичайних ситуацій

Волинська область: у Луцькому районі рятувальники вчили керівників навчальних закладів правил безпеки та діям на випадок виникнення надзвичайних ситуацій

16.02.15 10:06 0 786
Від рівня поінформованості з питань безпеки життєдіяльності залежить людське життя. Підвищити рівень знань працівників освіти та надати їм ґрунтовні рекомендації та поради щодо дій в умовах воєнної загрози – таку мету ставили собі організатори навчальних семінарів – навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області, Управління ДСНС України Волинській області та освітяни.

Так, у селищі Рокитне 13 лютого працівники ДСНС провели семінар-навчання з керівниками навчальних закладів Луцького району. За програмою семінару до уваги слухачів пропонувалася інформація щодо порядку дій за сигналом оповіщення, роз’яснено, що являє собою евакуація в закладах освіти, які є захисні споруди цивільного захисту та пристосовані укриття. Особливу увагу присутніх було зосереджено на питаннях щодо дій при обстрілах, в умовах терористичного акту.

Рятувальники надали поради освітянам як донести цю інформацію до педагогічного складу закладів, вихованців, учнів, а також провели евакуацію до захисної споруди спочатку учасників заходу, а потім і учасників навчально-виховного процесу – учнів Рокитнівської загальноосвітньої школи.

Організація таких нестандартних навчань з цивільного захисту спрямована на збереження життя і здоров’я підростаючого покоління.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ