Чернівецька область: за добу виникло 3 пожежі

Чернівецька область: за добу виникло 3 пожежі

16.02.15 09:03 0 813
За минулу добу виникло 3 пожежі, 2 з яких через спалювання сухої трави на відкритих територіях. Так 13 лютого на спец лінію 101 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави в селі Каплівка Хотинського району. Площі пожежі склала 250 метрів квадратних. Рятувальникам вдалося швидко локалізувати, а в подальшому і ліквідувати пожежу.

Ще одна пожежа через спалювання сухої трави виникла в селі Тернавка, Герцаївського району. Площа пожежі сягнула 1 га. Завдяки оперативному реагуванню вогнеборців, вдалося вчасно ліквідувати їх в тих межах яких застали на час прибуття пожежно-рятувальні підрозділи та запобігти перекиданню вогню на поруч розташовані будівлі.

13 лютого надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі Wolkswagen в селі Романківці Сокирянського району. Автомобіль загорівся під час руху, водій зупинився і одразу подзвонив до служби порятунку, рятувальники прибули до місця події за лічені хвилини, що дозволило врятувати автомобіль від знищення. Під час пожежі вогнем пошкоджено моторний відсік, фари та капот. Загиблих та травмованих немає. Причина пожежі та збитки встановлюються фахівцями Управління УДСНС України у Чернівецькій області.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ