Посилена робота міліцейських патрулів позитивно впливає на стан криміногенної ситуації Прикарпаття

Посилена робота міліцейських патрулів позитивно впливає на стан криміногенної ситуації Прикарпаття

16.02.15 12:40 0 744
Задля посилення безпеки мешканців краю та з метою профілактики правопорушень у громадських місцях, зокрема, протидії вчинення кримінальних чи адміністративних правопорушень міліція посилила охорону громадського порядку.

З ініціативи керівництва УМВС України в Івано-Франківській області значно збільшується кількість нарядів, які щоденно патрулюють вулиці області. З метою оздоровлення криміногенної ситуації, посилення профілактичної роботи з особами, які вчиняють правопорушення, правоохоронці здійснюють комплексні заходи і оперативно-профілактичні відпрацювання територій обслуговування з залученням додаткових сил і засобів міліції. Як підтверджує статистики це позитивно впливає на стан криміногенної ситуації у громадських місцях та на вулицях області стає безпечніше.

Свідченням того, що такі патрулювання дають позитивний результат є чимало конкретних фактів. Правоохоронцям вдається не тільки профілактувати, а й оперативно розшукувати громадян, котрі вчиняють правопорушення, зокрема, грабежі, крадіжки. Приміром, вчора у Івано-Франківську міліціонери затримали «на гарячому» крадія комунального майна. 29-річний мешканець Івано-Франківська близько 23 години зняв решітку каналізаційного люку, котру згодом планував здати на металобрухт. Міліціонери затримали зловмисника, коли той якраз ніс викрадену річ. На за цим фактом розслідується кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – крадіжка.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ