У Львівській області упродовж тижня рятувальники навчили більш як 5 тисяч учнів елементам цивільного захисту

У Львівській області упродовж тижня рятувальники навчили більш як 5 тисяч учнів елементам цивільного захисту

16.02.15 13:01 0 732
Львівські рятувальники продовжують навчати школярів правилам безпечної поведінки в умовах надзвичайної ситуації. Так, від початку інформаційної кампанії «Уважність рятує життя!», яка триває вже тиждень, рятувальникам вдалося поспілкуватися із більш як 5 тис. учнів.

Фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Львівської області спільно із курсантами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності і представниками ГО «Самопоміч» щодня проводять навчальні лекції у школах Львова. Дітям розповідають про правила безпечної поведінку в умовах небезпечних ситуацій, роз’яснюють елементи цивільного захисту населення. Така тематика є надзвичайно актуальною саме адже військово-політична ситуація у країні з кожним днем загострюється, а на Львівщині введено режим підвищеної готовності.

Учні та вчителі отримали роз’яснювальні плакати, листівки із правилами безпеки. Окрім цього, процес навчання зажди містить медійний елемент. Аби зосередити увагу школярів на конкретних порадах, рятувальники показують навчальні фільми та ролики соціального характеру.

Такі навчання тривають і у районах області. Безпека дитини є першочерговим завданням у гарантуванні безпеки населення в цілому. Тому вживається максимальна кількість різноманітних заходів аби вберегти суспільство від біди.

Тренінги триватимуть у освітніх закладах й надалі. Таким чином кожен учень зможе отримати фахову консультацію від рятувальника, щодо того як поводити себе у кризовій ситуації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Волинянину,який побив ...

КОМЕНТАРІ