У Рівненській області рятувальники навчають населення діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій

У Рівненській області рятувальники навчають населення діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій

16.02.15 14:24 0 776
13 лютого співробітники Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС спільно з працівниками ЖКП «Покровське», соціальними працівниками та дільничним інспектором міліції провели масово-роз’яснювальну роботу серед мешканців центрального району обласного центру. Під час зустрічей з населенням рятувальники пояснювали основні правила безпеки життєдіяльності та правильності дій у разі виникнення пожежі або надзвичайної ситуації. Особливу увагу було приділено людям похилого віку, одиноким непрацездатним громадянам та багатодітним сім’ям. При проведенні роз’яснювальної роботи людям вручались тематичні пам’ятки та листівки з безпеки життєдіяльності навчального характеру.

Окремо співробітники Держслужби з НС ознайомили громадян про вжиті заходи органів влади та оперативних служб реагування після запровадження на території Рівненщини режиму підвищеної готовності, розповіли про розташування в Рівному об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, адреси медичних закладів з надання екстреної допомоги, місця розташування пунктів збору населення для евакуації у разі виникнення надзвичайних ситуацій тощо.

«Метою даного заходу було попередження виникнення різного виду надзвичайних ситуацій, запобігання загибелі та травматизму у людей у побуті внаслідок виникнення небезпечної події, а також навчання населення правильним діям у разі виникнення будь-якої критичної нестандартної ситуації», - зазначив начальник Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС підполковник служби цивільного захисту Віктор Бабак.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ