Міліціонерів ДСО Рівненщини відзначили почесними нагородами

Міліціонерів ДСО Рівненщини відзначили почесними нагородами

16.02.15 08:08 0 976
За вагомий особистий внесок у служіння українському народові, за багаторічну сумлінну службу в Управлінні Державної служби охорони в Рівненській області відзначили кращих міліціонерів та вручили медалі.

У робочих буднях справжнього міліціонера повинні бути урочисті дні, ті, що забезпечать впевненість у правильності вибору професії та гордість за віддану працю. Саме такий радісний момент зібрав у актовій залі Управління ДСО міліціонерів, які здобули неабиякі досягнення в нелегкій роботі.

- Зараз такий час, коли кожен українець, знаходиться в постійному переживанні за державу, – розповідає начальник відділу кадрового забезпечення УДСО в Рівненській області підполковник міліції Юрій Базан. – Жителі Рівненщини можуть не перейматися за свою безпеку, адже Державна служба охорони оберігає Ваш спокій. А кращих міліціонерів охорони ми відзначаємо почесними нагородами.

За багаторічний стаж, особистий вклад у розвиток охоронної діяльності 28 міліціонерів отримали почесні нагороди – відзнаки МВС України - медалі за сумлінну службу.

Серед присутніх були міліціонери, які виборювали першість у спортивних змаганнях: теніс, волейбол, гирьовий спорт, легкоатлетичний крос, стрільби; неодноразово рівненські хлопці були першими у загальному заліку «Кращі за професією», отже спортсменів також відзначили.

Зі словами «Служу українському народові» кожен подякував за відзнаку і з піднесеним настроєм та натхненням продовжив нести службу.

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ