У Рівненській області хотів купити телефон,а натрапив на шахрая

У Рівненській області хотів купити телефон,а натрапив на шахрая

16.02.15 13:39 0 713
До чергової частини Костопільського райвідділу міліції надійшло повідомлення 34-річного костопільчанина Петра про те, що його ошукав невідомий чоловік. Це сталось під час спілкування в інтернеті.

Невідомий чоловік назвався "Романцем Олексієм Анатолійовичем" і домовився з Петром, що той купить у нього мобільний телефон. Невідомий продиктував йому номер банківської картки, на яку потрібно перевести грошові кошти. Петро перерахував на вказану картку 500 гривень, натомість телефона не отримав.

— Наразі проводиться перевірка, за фактом шахрайства відкрито кримінальне провадежння за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України, — розповів начальник карного розшуку Костопільського райвідділу міліції Сергій Коваль. — Проводяться слідчі дії. Слід бути обачними. Шкода, що не завжди люди прислухаються до порад бути менш довірливими. Надзвичайно прикро, що саме шахраї навчають їх життю, а не постійні застереження міліціонерів.

Укотре радимо вам бути пильними та не переказувати кошти невідомим людям. Якщо ж вас все-таки спробували ошукати, повідомте про це міліцію за номерами телефонів, які працюють цілодобово: моб. 0974598497; «102» або 2-31-32.

Тетяна Корольчук

Костопільський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністерство юстиції ...
Наступна новина: По п'ять років ...

КОМЕНТАРІ