У Рівненській області для допомоги переселенцям у нас достатньо досвіду

У Рівненській області для допомоги переселенцям у нас достатньо досвіду

16.02.15 11:28 0 799
У засіданні мобільної групи з питань роботи з вимушено переміщеними особами щодо їх соціальної та економічної адаптації у місці тимчасового проживання взяла участь заступник директора Здолбунівського районного центру зайнятості Оксана Шнайдер. Захід був проведений у режимі відеоконференції з соціальними партнерами Рівненської області.

На сучасному етапі розвитку нашої держави особливого значення набуває консолідація зусиль державної служби зайнятості з органами влади та інститутами громадянського суспільства з метою відповідного реагування на нові виклики ринку праці. Нині одним із особливих акцентів у роботі Здолбунівського районного центру зайнятості є надання послуг внутрішньо переміщеним особам.

На засіданні мобільної групи з питань роботи з вимушено переміщеними особами щодо їх соціальної та економічної адаптації у місці тимчасового проживання заступник директора центру зайнятості Оксана Шнайдер розповіла про роботу служби зайнятості, спрямовану на працевлаштування переселенців.

Під час обслуговування внутрішньо переміщеної особи спеціалісти керуються чинними законодавчими актами. При зверненні до центру зайнятості такої особи також враховуються й обставини, в яких опинилася людина.

На на обліку у Здолбунівському районному центрі зайнятості перебувають 18 безробітних внутрішньо переміщених осіб, з якими проводиться активна робота з метою працевлаштування у найкоротші терміни. Оксана Шнайдер наголосила, що інформаційна система, в якій працює служба зайнятості, дає можливість доступу до загальнодержавної бази вакансій та працевлаштування громадян у будь якому регіоні України з урахуванням їх освіти, професійного досвіду та побажань. Працівники служби зайнятості щодня надають максимально можливу допомогу у працевлаштуванні та соціальному захисті. «Для цього у нас достатньо і досвіду, і можливостей», – сказала на закінчення свого виступу заступник директора Оксана Шнайдер.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: «Щоб галузь ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ